Sunday, November 29, 2020 22:32

**BREAKING NEWS** UMATILLA one-time reunited gig at BOBW II

Na ruim 30 jaar zal de Amsterdams-Molukse pop formatie weer het podium betreden. Begin jaren  ’80 werden zij tijdens de populaire Moluccan Moods avonden, uit de vele bands uitgekozen, om een nummer op te nemen op de 1e Moluccan Moods LP. In totaal 10 bands werden uitgekozen en in 1981 lag dan ook de 1e Moluccan Moods album in de winkels.

UMATILLA zal in de oude formatie, bestaande uit Jay-Tee, Ewald Ebing, Laurens Vitalis, John Wattimury, Edmund Vreede, Harold Wattimury en Steve Inoeng,  nummers uit hun 80-er jaren repertoire ten gehore brengen.

UMATILLA opent om 17:15 uur het festival “BEST OF BOTH WORLDS II” in de OUDE ZAAL van de MELKWEG.

Wees op tijd om getuige te zijn van dit unieke éénmalig optreden!

LEFFEL Hoofdsponsor BOBW 2nd edition

Ambon Jazz Plus Festival

Comments are closed.