Sunday, May 19, 2024 08:39

MalukuXperience

Website: MalukuXperience

About
Beleef de Molukken, de Molukse cultuur en geschiedenis. Muziek, tentoonstelling, toneel, lezing, film, evenement, media en reizen

Mission
MalukuXperience wil het molukse culturele erfgoed bewaren, presenteren en uitwisselen. De beleving van de Molukken, de Molukse cultuur en nieuwe ontwikkelingen binnen de Molukse groeperingen waar ook ter wereld is hierbij uitgangspunt.
Uitwisseling met Maluku, Jakarta en kumpulans elders ter wereld is uitgangspunt.

Company Overview
MalukuXperience NL zal nauw samenwerken met MalukuXperience Indonesia (met vestigingen in Maluku en Jakarta) om projecten op het gebied van de Molukse cultuur en geschiedenis te realiseren. Uitwisseling en samenwerking staan voorop.
Met de oprichting van MalukuXperience krijgen de initiatieven in NL en Maluku voor uitwisseling en samenwerking een podium en rechtsvorm die de realisatie van plannen en activiteiten zal vergemakkelijken. Bovendien zullen gemakkelijker subsidies aangevraagd kunnen worden zowel in NL als in Indonesie.

MalukuXperience Indonesia is in oprichting.

General information
email: malukuxperience@gmail.com

Comments are closed.